Chicken skewers

Serves 4

600g free range boneless and skinless chicken breast cut in squares

6-8 skewers

Marinate:

2 garlic cloves minced

1 tbsp freely grated ginger

juice from 1/2 a lime

1 tbsp sesame oil

Himalaya salt

Mix all the ingredients together and pour the marinade over the chicken pieces. Set aside in a closed container or zip bag for minimum 1 hour.

Place the chicken squares on the skewers.

Then take a grill pan and place it over medium heat. Once it is hot grill the chicken until they are cooked throung. The time depends on their thickness.

Served with a fresh salad and tahini dressing.

← Previous Post

Next Post →

2 Comments

 1. Sandra

  Hej Tanja.
  Jeg har fulgt dig i nogle år på Instagram pga dine smukke billeder, men det er først gået op for mig nu, at du har en blog – og faktisk har skrevet en bog. Jeg har læst en artikel hvor du fortæller om candida svampen, og jeg synes det lyder rigtig interessant. Jeg døjer selv med mange af de samme symptomer. Men hvordan kommer jeg i gang, hvis jeg skal ændre min livsstil? Er din bog en “almindelig” kogebog, eller får man forklaret, hvordan man gør, hvis man ønsker en ændret livsstil for at bekæmpe candida svampen? Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg trænger til at “starte på en frisk” og give det et forsøg. Tænk hvis alle de symptomer er pga den svamp, og man “blot” skal ændre sin livsstil. Du må rigtig gerne kontakte mig på den oplyste mail, hvis du får tid og lyst.
  På forhånd tak,
  Venligst
  Sandra

  • Kære Sandra,

   Jeg ser først din besked nu, så du må undskyld mit meget sene svar. Min kogebog er både med opskrifter til en strikt candida diæt og til livet derefter hvor du vil forblive candida-fri.

   Mvh

   Tanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.